Mijn favorieten

Wie is Patty?

Ik ben een actieve sportieve en energieke ondernemende vrouw, moeder van 2 jongens (Bram en Gijs). Ik ben geboren in Utrecht, de eerste 12 jaar van mijn leven opgegroeid in Cothen, daarna verhuisd naar Wijk bij Duurstede, waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik heb op school gezeten in Cothen, in Zeist en in Utrecht. Muziek, zingen, dansen, lezen en een beetje sporten vind ik leuk. Voor een ontspannen vakantie ga ik graag naar Ameland, dit eiland heeft mijn hart gestolen. Ook ben ik altijd te porren voor een lekkere culinaire versnapering, een dagje sauna en/of een avondje stappen. Mijn creatieve geest laat ik graag de vrije loop tijdens een leuke workshop schilderen en/of tekenen.

Het makelen zat mij al vroeg in het bloed. Op 12 jarige leeftijd begeleidde ik de bezichtiging van - wat achteraf bleek - de kopers van het huis van mijn ouders in Cothen. Ik zal nooit vergeten dat de toen verkopend makelaar tegen mij zei: “Als jij later groot bent en je wilt makelaar worden, mag je altijd bij mij aankloppen!”

Sinds 1993, een kleine 7 jaar later, ben ik begonnen als directiesecretaresse op een gerenommeerd makelaarskantoor in Doorn, bij mijn voormalige werkgever. Na met goed gevolg de opleiding tot makelaar/taxateur te hebben voltooid ben ik sinds 1997 actief in de buitendienst begonnen als assistent van de makelaar. In 2000 ben ik (nog) officieel door de rechtbank te Utrecht beëdigd tot Makelaar/taxateur.

In oktober 2010 ben ik mijn eigen kantoor gestart. Dankzij en ondanks de economische crisis, is mijn kantoor snel uitgegroeid tot een goedlopende onderneming.
U kunt mij volgen via twitter klik hier