Mijn favorieten

Ons team

Patty van Rooijen

Ik ben een actieve, sportieve en energieke ondernemende vrouw, moeder van 2 jongens (Bram en Gijs). Ik ben geboren in Utrecht, de eerste 12 jaar van mijn leven opgegroeid in Cothen, daarna verhuisd naar Wijk bij Duurstede, waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik heb op school gezeten in Cothen, in Zeist en in Utrecht. Muziek, zingen, dansen, lezen en een beetje sporten vind ik leuk. Voor een ontspannen vakantie ga ik graag naar Ameland, dit eiland heeft mijn hart gestolen. Ook ben ik altijd te porren voor een lekkere culinaire versnapering, een dagje sauna en/of een avondje stappen. Mijn creatieve geest laat ik graag de vrije loop tijdens een leuke workshop schilderen en/of tekenen.

Het makelen zat mij al vroeg in het bloed. Op 12 jarige leeftijd begeleidde ik de bezichtiging van - wat achteraf bleek - de kopers van het huis van mijn ouders in Cothen. Ik zal nooit vergeten dat de toen verkopend makelaar tegen mij zei: “Als jij later groot bent en je wilt makelaar worden, mag je altijd bij mij aankloppen!”

Sinds 1993, een kleine 7 jaar later, ben ik begonnen als directiesecretaresse op een gerenommeerd makelaarskantoor in Doorn, bij mijn voormalige werkgever. Na met goed gevolg de opleiding tot makelaar/taxateur te hebben voltooid ben ik sinds 1997 actief in de buitendienst begonnen als assistent van de makelaar. In 2000 ben ik (nog) officieel door de rechtbank te Utrecht beëdigd tot Makelaar/taxateur.

In oktober 2010 ben ik mijn eigen kantoor gestart. Dankzij en ondanks de economische crisis, is mijn kantoor snel uitgegroeid tot een goedlopende onderneming.
U kunt mij volgen via twitter klik hier 


Ard van der Wildt

Ik ben een actieve vader van 2 jongens, Bram en Gijs. Graag houd ik mij bezig met het coachen van de hockeyjongens van mijn jongste zoon en houd enorm van het maken van grote wandelingen door onze prachtige provincie. Ook vind je mij met enige regelmaat op de tennisbaan, alwaar ik graag een balletje sla met mijn vrienden.

Inmiddels ben ik alweer meer dan 15 jaar werkzaam binnen de makelaardij. Ik hou me nu bezig met de presentatie's op Funda en het gehele traject vanaf verkoopopdracht tot de koopovereenkomst. Ben thuis op alle gebieden en werkzaamheden binnen de makelaardij, zowel commercieel als juridisch. Ofwel multifunctioneel inzetbaar!

 


Mariëlla de Gier

Inmiddels zit ik 25 jaar in de makelaardij en sinds 1996 heb ik mijn diploma als kandidaat-makelaar. Het vak is mij door mijn ouders met de paplepel ingegoten. De omgang met mensen en de afwisseling van de werkzaamheden in zowel de binnendienst als buitendienst is wat mij na al die jaren nog steeds boeit in dit veelzijdige beroep.
Mijn motto is; zorgen dat voor een ieder een nieuw huis een thuis wordt.

 

Vanaf mijn 10e jaar woon ik in Wijk en samen met mijn man hebben wij 3 kids. Alle 3 liefhebbers van voetbal dus wij zijn door de week en in het weekend vaak te vinden op de sportvelden. Sinds 2009 zit ik in de ouderraad van de basisschool De Wegwijzer en in mijn vrije tijd ben ik daar drukdoende met alle jaarlijks terugkerende diverse activiteiten. Andere (sportieve) hobby’s die ik heb zijn tennis en dansen. Met diverse vriendinnen en de clubjes die hieruit voort zijn gekomen zie je mij tevens graag op het terras bij een van de restaurants in Wijk om met hen onder het genot van een wijntje en een hapje lekker bij te kletsen. Ik heb graag mensen om mij heen en ben een gezelschaps- en familiemens.    Cynthia de Jong
 

Samen met mijn partner en zoon woon ik in Wijk bij Duurstede waar ik ook ben geboren. Ik hou van wandelen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of we zetten de fietsen op fietsendrager en gaan ergens in Nederland een tochtje maken. Thuis vind ik het heerlijk om te tekenen of weg te kruipen met een goed spannend boek. Koken voor familie of vrienden vind ik ook altijd leuk en daar maken we dan een gezellige avond van.

 

Ik ben begonnen in de makelaardij bij een groot kantoor in Utrecht, waar ik veel geleerd heb in de binnendienst. Nu sinds 2017 werkzaam in Wijk bij Duurstede bij Makelaardij Patty van Rooijen waar ik ook de binnendienst versterk. In dit leuke kleine team vind je mij vaak op kantoor, behalve op dinsdag, mijn parttime dag. Wellicht tot horens aan de telefoon!