Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
ZEVEN
3945 Cothen
Koopaanneemsom € 465.000,- tot € 555.000,- Verkocht
0343 432 779

Kenmerken

Aantal kavels 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Prachtig wonen in Cothen en Langbroek. Landelijk wonen in een kasteelrijke omgeving

Dorpse gemoedelijkheid zoals het bedoeld is.
Nabij Wijk bij Duurstede liggen de dorpen Cothen en Langbroek. Twee rustieke plekken met ieder hun eigen bijzonderheden. In beide dorpen wordt op dit...
Lees meer

Omschrijving

Prachtig wonen in Cothen en Langbroek. Landelijk wonen in een kasteelrijke omgeving

Dorpse gemoedelijkheid zoals het bedoeld is.
Nabij Wijk bij Duurstede liggen de dorpen Cothen en Langbroek. Twee rustieke plekken met ieder hun eigen bijzonderheden. In beide dorpen wordt op dit moment een fraaie kleinschalige nieuwbouwwijk gerealiseerd.
Nieuwbouwproject Zeven biedt u hierin zeven onder architectuur gebouwde twee-onder-een kapwoningen en één vrijstaande woning op verschillende kavelgrootte. U heeft dus echt wat te kiezen! Niet alleen uw dorp naar voorkeur, maar ook welke woning het beste bij u past. Ga met ons in gesprek over alle mogelijkheden.

Wonen in het pittoreske Cothen. Proef de landelijke sfeer tussen de vele boomgaarden.
Het dorp Cothen ligt dichtbij Wijk bij Duurstede en tussen de boomgaarden. Een pittoreske en gemoedelijke plek waar het goed toeven is. Een levendig dorp met vele voorzieningen zoals scholen, horeca, winkels voor de dagelijkse boodschappen en sportvoorzieningen. De verbinding met uitvalswegen en grotere steden als Wijk bij Duurstede en Utrecht is zeer goed!
Een groene landelijke omgeving die zich leent voor buitenspelen, wandelen en recreëren. Het gezellige dorpse leven op zijn best!
Cothen wordt flink uitgebreid met nieuwbouwwijk De Kamp. Een veelzijdige nieuwe woonwijk met bijzonder fraaie woningen. Speels en ruimtelijk van opzet met veel speelruimte voor de kinderen en met een directe link naar de omliggende natuur. Een heerlijke plek om uit te rusten na een drukke werkweek. De bijzondere boomgaard midden in het dorp aan het Ambachtspad en De Brink geven de dorp een fraai aangezicht. Het voelt als op vakantie zijn, maar dan gewoon in je eigen dorp. De vele kastelen en boomgaarden in de omgeving maken de sfeer compleet.
Binnen De Kamp bieden wij u vier royale twee-onder-een-kapwoningen aan, voorzien van alle luxe en gemakken. Een droomwoning om vele jaren in te gaan genieten. Ga met ons in gesprek om uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 465.000,- - € 555.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 161 m² t/m 163 m² Inhoud 595 m³ t/m 602 m³ Perceeloppervlakte 218 m² t/m 346 m² Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Route van naar , 3945 Cothen
 • Verkocht
   in Cothen 3945
  Prijs € 550.000,- tot € 555.000,- Status Verkocht
  Type A, 2-onder-1-kap
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Cothen 3945
  Prijs € 465.000,- tot € 470.000,- Status Verkocht
  Type B, 2-onder-1-kap
  Bekijk bouwnrs.

Neem contact met mij op

Vul onderstaande gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.