Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
SOEVEREIN
3945 CL Cothen
Koopaanneemsom € 249.950,- tot € 515.000,- Beschikbaar
0343 432 779

Kenmerken

Aantal kavels 7 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Aan de noordzijde van Cothen, uitkijkend over de Kromme Rijn, verrijst Soeverein: een karaktervol complex met zeven exclusieve appartementen. Kleinschaligheid, een ideale ligging en de bijzondere uitstraling zijn kenmerkend voor het project. De ingetogen maar...
Lees meer

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Aan de noordzijde van Cothen, uitkijkend over de Kromme Rijn, verrijst Soeverein: een karaktervol complex met zeven exclusieve appartementen. Kleinschaligheid, een ideale ligging en de bijzondere uitstraling zijn kenmerkend voor het project. De ingetogen maar doeltreffende architectuur is van Tjerk van der Lune: natuurlijke materialen, strakke lijnen en vriendelijke kleuren maken Soeverein bijzonder in al haar eenvoud. Het complex heeft een karakteristieke gevel van duurzaam geproduceerd hout.

De locatie is subliem: Soeverein wordt gerealiseerd aan de rand van Cothen, tussen het Kersenpaadje en de Bloemenwaard. Het complex biedt uitzicht over de Kromme Rijn en het vele groen daarachter. Te midden van eindeloos groen en kalm meanderende rivieren ligt, precies in een karakteristieke bocht van de Kromme Rijn, het pittoreske Cothen. In dit rustieke dorp, met de Brink en de boomgaard aan het Ambachtspad als beschermd dorpsgezicht, is het werkelijk prachtig wonen. In de omgeving bevinden zich diverse kastelen en andere monumenten, zoals het dertiende eeuwse kasteel Rhijnestein, net aan de overkant van de rivier. Met Wijk bij Duurstede, Houten en Utrecht op een steenworp afstand zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Ook uitvalswegen, aansluiting op de snelweg en openbaar vervoer zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Van alle polygonen is de driehoek de sterkste vorm. De meetkundige vorm speelt een sleutelrol in de meest krachtige constructies, van fietsframe tot piramide en van brugpijler tot de Eiffeltoren. Ook esthetisch gezien is de vorm ijzersterk: de verschillende zijdelengtes, scherpe hoeken en verrassend perspectief biedt de driehoek diverse mogelijkheden qua compositie en indeling. Niet toevallig gebruikte architect Tjerk van der Lune de driehoek als basis onder zijn ontwerp voor Soeverein. De vorm geeft het gebouw richting en past perfect bij de meanderende rivier. Ook door die vorm kon hij in het gebouw zeven echt verschillende appartementen creëren: zeven unieke woningen met verschillende maatvoeringen, uitzichten en uitvoeringen. Door een deel van het pand optisch te laten zweven, ontstond er een opvallende doorkijk naar de uiterwaarden én een grotendeels overdekte parkeergelegenheid. De keuze om de gevel uit hout op te trekken, maakt Soeverein niet alleen uniek, maar vooral zeer passend in de groene omgeving. Doordat het hout op verantwoorde wijze is geproduceerd, maakt het Soeverein zeer passend voor bewoners met een duurzame levensstijl.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 249.950,- - € 515.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 58 m² t/m 131 m² Inhoud 243 m³ t/m 437 m³ Start Verkoop 05-07-2019 Aantal kavels 7 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Appartement
Route van naar , 3945 CL Cothen
 • Verkocht
   in Cothen 3945 CL
  Prijs € 349.950,- tot € 349.950,- Status Verkocht
  Type 1
  • Verkocht
    in Cothen 3945 CL
   Prijs € 249.950,- tot € 249.950,- Status Verkocht
   Type 2
   • Verkocht
     in Cothen 3945 CL
    Prijs € 499.500,- tot € 499.500,- Status Verkocht
    Type 3
    Bekijk bouwnrs.
   • Verkocht
     in Cothen 3945 CL
    Prijs € 359.500,- tot € 359.500,- Status Verkocht
    Type 4
    • Te koop
      in Cothen 3945 CL
     Prijs € 339.950,- tot € 339.950,- Status Beschikbaar
     Type 5
     Bekijk bouwnrs.
    • Te koop
      in Cothen 3945 CL
     Prijs € 515.000,- tot € 515.000,- Status Beschikbaar
     Type 6
     • Te koop
       in Cothen 3945 CL
      Prijs € 515.000,- tot € 515.000,- Status Beschikbaar
      Type 7
      Bekijk bouwnrs.

     Neem contact met mij op

     Vul onderstaande gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

     Persoonsgegevens
     Adresgegevens
     Contactgegevens
     Opmerkingen
     Privacy
     Ik ga akkoord met de privacyverklaring

     Persoonsgegevens

     Contactgegevens

     Privacy
     Ik ga akkoord met de privacyverklaring

     Nieuwbouw inschrijven

     Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.