Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Gaarden
3945 Cothen
Koopaanneemsom € 169.000,- tot € 432.000,- Verkocht
0343 432 779

Kenmerken

Aantal kavels 14
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel wonen in een groene omgeving

Wonen in stijl, te midden van groen in een sfeervolle wijk, dat is wonen in ‘De Gaarden’. In het uitbreidingsgebied “De Kamp” aan de Kromme Rijn in Cothen verrijzen veertien woningen. Het project bestaat uit woningen voor alle doelgroepen. Ideaal...
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel wonen in een groene omgeving

Wonen in stijl, te midden van groen in een sfeervolle wijk, dat is wonen in ‘De Gaarden’. In het uitbreidingsgebied “De Kamp” aan de Kromme Rijn in Cothen verrijzen veertien woningen. Het project bestaat uit woningen voor alle doelgroepen. Ideaal voor de starter, het jonge gezin en de vijftigplusser.

De woningen in ‘De Gaarden’ worden gerealiseerd in klassieke architectuur waarbij groen en wonen hand in hand gaan. Mooi wonen in opvallende en stijlvolle huizen in harmonie met de groene omgeving. Het project is in jaren dertig stijl ontworpen en geeft de buurt een historische en romantische uitstraling.

De woningen hebben stuk voor stuk veel lichtinval en ruimte. De woningen worden duurzaam gebouwd met standaard vloerverwarming op de woonverdieping en een hoge isolatiewaarde. Dat zorgt voor optimaal woongenot en werkt bovendien prettig na in uw portemonnee. De twee-onder-één-kapwoningen zijn zelfs Nul op de Meter (NOM) uitgevoerd. Dit houdt in dat bij normaal gebruik van de woning uw energienota aan het eind van het jaar gemiddeld op nul uitkomt.

De wijk ‘De Kamp’ sluit op het project aan met slingerende wegen en groene ruimtes. De wijk is ruim opgezet met rustige straten en vloeit over in de natuurlijke zone met de Kromme Rijn.

De Kamp "U voelt zich er al snel thuis"
Het uitbreidingsgebied ‘De Kamp’ is gelegen in het noordwesten van Cothen aan het Kromme Rijngebied. Langs de Kromme Rijn aan het plangebied ligt het ‘Kersenpaadje’. Dit paadje is de grens van de kern Cothen en het Kromme Rijnlandschap. Aan de andere zijden grenst het plangebied De Kamp aan de straat de Rijnweide en de woningen aan de Hinkerstraat en de Willem Alexanderweg.

Door het verwijden van de centrale ruimtes richting het Kersenpaadje worden de openbare ruimtes in de uitbreiding en het Kromme Rijngebied met elkaar verweven. De centrale ruimte in het plan bestaat uit een groene waaier. De woningen zijn losjes langs deze ruimte gesitueerd. De architectuurstijl van de woningen zorgt voor een informeel karakter van de wijk.

Mens en milieu
De mens staat centraal in het plan, maar het milieu krijgt alle aandacht. De één kan immers niet zonder de ander. Bomen, groenperken en waterpartijen geven de buurt een natuurlijk aanzien. In de groene ruimte is een nieuwe speelplek gecreëerd. Kinderen hebben hierdoor volop ruimte om te spelen.

Bloemenwaard
De twee twee-onder-één-kapwoningen van De Gaarden zijn gelegen aan de Bloemenwaard. Deze woningen hebben de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. Aan de Bloemenwaard is er ook een parkeervoorziening aanwezig. De andere 12 woningen zijn gelegen op de hoek van de Hinkerstraat met de Bloemenwaard. Aan de straat- en achterzijde van deze woningen zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 169.000,- - € 432.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 52 m² t/m 148 m² Inhoud 195 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 0 m² t/m 266 m² Start Verkoop 14-06-2018 Aantal kavels 14 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 9
Route van naar , 3945 Cothen

  Neem contact met mij op

  Vul onderstaande gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.